Sari la conținut

„Tu eşti Albert Einstein! Îţi voi arunca în aer toată casa”. Momente de panică pentru un actor celebru amenințat cu moartea

 

Potrivit dailymail.co.uk, Graciela Nahle, în vârstă de 31 de ani, a fost arestată în momentul în care s-a furişat pe proprietatea pe care starul de cinema o deţine în Los Angeles, scrie Mediafax.

Conform documentelor oficiale depuse la tribunal, Graciela Nahle le-a spus poliţiştilor că Shia LaBeouf este de fapt Albert Einstein. LaBeouf a surprins-o pe admiratoare în timp ce aceasta mânca pepene verde pe aleea din faţa vilei sale, în luna august.

Atunci când a rugat-o să plece, aceasta a început să strige: "Îţi voi arunca în aer toată casa! Voi arunca în aer toată lumea! Tu eşti Albert Einstein şi fiecare dintre noi doi aparţine celuilalt".

Potrivit presei americane, admiratoarea l-a mai vizitat o dată pe starul american, venind de acea dată însoţită de un bebeluş şi spunând că ea şi LaBeouf au fost cei mai buni prieteni într-o viaţă anterioară.

Site-ul TMZ.com afirmă că femeia a pătruns ilegal de trei ori pe proprietatea starului, iar acesta a început să se teamă pentru siguranţa sa.

Pe aceeași temă