Sari la conținut

„Turist acasă”, la Digi24. O emisiune despre locuri de petrecut vacanța

Timp de 40 de minute ei vor vedea care sunt cele mai bune, cele mai frumoase, cele mai scumpe, cele mai ieftine, cele mai spectaculoase locuri de petrecut vacanţa în România şi în străinătate. Emisiunea cuprinde materiale turistice realizate de cele opt staţii regionale Digi24 HD în toată ţara, recomandări ale unor destinații din străinatate, oferite de prezentatorul „Paşaportului diplomatic”, Balazs Barabas, dar şi ultimele informaţii despre cum arată vremea în locurile de vacanţă din România şi nu numai.

„Turist acasă” este de fapt un ghid pentru telespectatori care prezintă locuri, preţuri, căi de acces și modalităţi de distracţie, astfel încât ei să poată avea acces la vacanţa perfectă.

Conceptul emisiunii „Turist acasă” este unul care se regăseşte în programele celor opt staţii regionale Digi24 HD încă de la lansarea acestora.

Cu siguranță și dumneavoastră aveți imagini spectaculoase surprinse în timpul vacanțelor. Vă invităm să ni le trimiteți pe e-mail, pe adresa digivox@digi24.ro, sau pe adresa de Facebook.