Turul Timişoarei, pe apă şi pe uscat. Excursia durează două ore şi e gratuită

Data publicării:
timisoara-3

Primul tur a fost doar pentru localnici, care au avut ocazia să vadă orașul din postura unui turist. Au început în autocar și au văzut cel mai mare cartier istoric al Timişoarei.

Excursia de două ore a continuat la muzeul uzinei de apă a orașului, unde localnicii-turiști au descoperit mașinării imense și povești de odinioară. Și ce putea să se lege mai bine decât continuarea istoriei, povestite direct pe apă, într-o ambarcațiune electrică.

Monica Sere, manager al unei agenții de turism, crede că, pentru participanți ”este o premieră să participe la un tur panoramic, să o continue cu o mini-croazieră pe Bega și după aceea să continue cu turul pietonal, să își cunoască propriul cartier, propriul oraș, istoria, dar și perspectivele dezvoltării orașului”.

Iar potențial pentru dezvoltarea afacerii există, chiar și în lipsa turiștilor din țară sau de peste graniță. Diferența dintre tururile din alte orașe și cel din Timișoara este prețul. Dacă în străinătate acestea costă, la Timişoara este gratuit.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri