Ultima fiță pe litoral. Scufundări alături de sute de peşti colorați

Data publicării:
shutterstock_534371602

Scufundări în bazinul cu sute de peşti coloraţi. La Aqua Parkul din Eforie Nord turiştii pot înota în voie alături de peşti, pe care îi pot atinge şi fotografia. Noua atracţie se numeste Scuba Joy, iar 15 minute în lumea subacvatică costă 30 de lei. Noua atracţie de pe litoral atrage zilnic zeci de curioşi.

Bazinul are o adâncime de 2 metri şi 20, apa are 26 de grade Celsius şi, într-adevăr, este o senzaţie unică deoarece în bazin mai înoată încă 200 de peşti coloraţi.

Copiii sunt cei mai încântaţi.

„E ceva magic, foarte frumos, n-am mai simţit aşa ceva, o să încerc şi mâine, și poimâine, nu știu, frumos, peștișorii, îi atingi, te joci cu ei,” povestește un adolescent.

Durata scufundării este de 15 minute, iar copiii sunt în permanenţă monitorizaţi de scafandri.

„Coboară undeva la 2,20, copiii stau în picioare, respira normal prin acele căşti, au oxigen încontinuu, se pot juca cu peştii, îi pot atinge, îi pot mângâia,” explică Florin Cucunaru, scafandru.

Cei care vin la Aqua Park au la dispoziţie şi alte modalităţi de distracţie.

Nouă tobogane, atât pentru adulţi, cât şI pentru copii, piscine pentru adulţi şi copii, jacuzzi unde vă puteţi răcori de arşita soarelui,” precizează Irina Crista, directorul aqua park-ului.

Scufundarea în bazinul cu peşti costă 30 de lei, iar biletul de intrare în aquapark costă 35 de lei pentru adulţi şi 25 de lei pentru copii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri