Ultimele oferte pentru concediul de Anul Nou

Data publicării:
REVELION 2

Mai mult, s-au găsit clienți și pentru destinații de câteva ori mai scumpe: în Cipru, Spania și Dubai.

La noi, Valea Prahovei şi Braşovul au rămas şi anul acesta în topul destinaţiilor de Revelion. Doar printr-un noroc, cei care au lăsat pentru ultima sută de metri rezervările pentru vacanţa de iarnă mai găsesc acum locuri în pensiuni şi hoteluri.

„Dacă vom căuta atent mai putem să găsim câte ceva disponibil, fie la vile care au doar cazarea şi atât, iar tarifele sunt destul de avantajoase, pornesc de la 1.000 de lei pe cameră, pentru un sejur de patru nopţi, dar în care se pot caza până la patru persoane”, a declarat Cristina Pipas, directoarea unei agenții de turism.

De asemenea, câteva locuri libere mai sunt şi la hotelurile de trei stele din Sinaia şi Poiana Braşov. Astfel, pentru cinci zile, cu mic dejun şi cina festivă incluse, preţurile pornesc de la 1.400 de lei de persoană.

Dacă v-aţi hotărât în ultima clipă să petreceţi revelionul în străinătate, aveţi bagajele făcute şi bani puşi deoparte, aveţi încă oferte la agenţiile de turism. America de Sud de la 2899 de euro sau Revelion in Lisabona - Madeira, cu 525 de euro de persoană. O altă ofertă interesantă este pentru India, 890 de euro de persoană pentru 10 zile.

Thailanda este o altă destinaţie spectaculoasă pentru vacanţa de Revelion. O săptămână în Bangkok costă 1.500 de euro, dacă decideţi să plecaţi acolo pe 30 decembrie.

Mult mai ieftin scăpaţi însă dacă alegeţi Cipru.

Un hotel de patru stele în Cipru, cinci nopţi, demipensiune, masă de Revelion, avion, costă 425 de euro”, a precizat Mircea Vladu, directorul unei agenții de turism.

Însă, dacă un an întreg aţi visat la un Revelion pe plajă, Dubaiul ar putea fi ceea ce căutaţi. Un sejur de 7 nopţi, la un hotel de trei stele, cu biletul de avion inclus, costă în jur de 690 de euro.

În Dubai pe lângă faptul că vom schimba complet peisajul, vom avea parte de temperaturi destul de ridicate şi vom putea face chiar plajă”, a declarat Cristian Pipias.

Locuri se mai găsesc şi pentru un revelion la New York, de exemplu. Trebuie însă să aveţi deja viza pentru Statele Unite. Preţurile încep de la 1.500 de euro pentru o săptămână în metropola americană.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri