Sari la conținut

Un actor din serialul „Urzeala tronurilor” a primit amenințări cu moartea

Ca răspuns, actorul a declarat pentru presa străină că „nu este Olly și nu a decis să-l înjunghie pe Jon Snow”, potrivit Business Insider.

Hărțuirile de pe rețelele de socializare nu s-au oprit de la sfârșitul sezonului al cincilea. Unul dintre mesaje este: „ Dacă Olly nu moare în acest sezon, îl voi omorî cu mâinile mele”. O pagină de twitter parodie, numită „Jon Snow”, a postat : „Dacă luni ar fi o persoană, aceasta ar fi Olly”. La câteva zile după difuzarea episodului în care Jon Snow este omorât, hastag-ul #killolly (să moară Olly) devine celebru pe Twitter.


Povestea personajului Olly începe atunci când se refugiază la Castle Black după ce părinții lui au fost uciși de „oamenii liberi de dincolo de Zid”. De aceea, el se simte trădat atunci când Jon Snow îi apără pe aceștia în sezonul al cincilea. Olly contribuie astfel la uciderea lui Jon Snow, dar nu rămâne nepedepsit. Acesta este spânzurat în sezonul al șaselea, lucru care nu este de ajuns pentru fanii serialului.

Îmi doresc ca Melisandre să îl învie pe Olly pentru a putea fi omorât din nou”, spune un fan pe Twitter.

Cu toate acestea, tânărul actor a avut multe de câștigat de pe urma rolului său în „Urzeala tronurilor”. Adolescentul va interpreta un rol în serialul englez „Dickensian” și, de asemenea, un rol în filmul de aventură „Young Hunters: The Beast of Bevendean”.