Un artist reprezentat de o casă de discuri românească, în finala Eurovision Song Contest Spain 2017

Data publicării:
_MG_2170HIGH

Mirela Cabero participă sâmbătă, 11 februarie, în cadrul finalei Eurovision Spania 2017, cu piesa „Contigo”. Artista reprezentată de către o casă de discuri românească – Cat Music - poate fi votată în timpul show-ului transmis live, începând cu ora 22:05 (ora Spaniei) și doar cu ajutorul fanilor va putea reprezenta Spania în cadrul Eurovsion Song Contest Kiev 2017.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Încă de când a fost lansată pe canalul de YouTube Cat Music, piesa „Contigo” a cucerit publicul din Spania și nu numai și a generat mii de reacții pozitive, comentarii și share-uri. În plus, după primele 24 de ore, single-ul „Contigo” a debutat pe locul 4 în topul iTunes și pe locul 13, la categoria „trending” de pe Spotify. Până în prezent, a adunat peste 400.000 de vizualizări pe YouTube. Printre compozitorii piesei, îl regăsim și pe producătorul Ovi Jacobsen (reprezentantul României la Eurovision în 2010 și 2014).

_MG_2082HIGH

Pe 11 februarie este finala națională, iar cu sprijinul vostru, voi reuși! Este visul meu de când eram foarte mică și doar voi mă puteți ajuta! #Contigo, putem cîștiga!”, a declarat Mirela.

Mirela face parte din portofoliul de artiști Cat Music Spain, prima filială internațională a Cat Music, label cu cel mai puternic canal de YouTube (3.000.000 abonați) și cu un portofoliu ce depășește 60 de artiști, care a lansat de-a lungul timpului hit-uri internaționale, cum ar fi „Dragostea din Tei” (O-Zone), „Stereo Love” (Edward Maya) , „Mamma Mia” (Elena), „Zaleilah” (Mandinga) sau „Amor” (Kamelia). Pe lângă hit-urile lansate, Cat Music a participat de-a lungul timpului în numeroase finale Eurovision Song Contest, alături de Voltaj, Mandinga, Elena Gheorghe, Nico și Vlad Miriță și mulți alții.

Cat Music este primul label din România care se extinde la nivel global și deschide prima filială internațională – Cat Music Spain, ce își propune să descopere noi artiști, atât la nivel local, cât și internațional.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri