Un fan al echipei Galatasaray şi-a numit copilul Hagi

Data publicării:
UEFA Europa League Handover In Bucharest
Foto: Gulliver/Getty Images

Un fan al echipei Galatasaray, Yunus Dinc, şi-a numit copilul nou-născut Hagi, ca omagiu pentru fostul internaţional român care a făcut istorie la gruparea din Istanbul, relatează jurnalul Yeni Cag citat de News.ro.

UEFA Europa League Handover In Bucharest
Foto: Gulliver/Getty Images

Hagi Mete Dinc s-a născut joi, în districtul Pendik din Istanbul, iar tatăl său a postat pe reţelele de socializare o imagine cu certificatul de naştere.

Pe contul de Twitter “Bitse de Gitsek” a fost postată şi o imagine cu o floare primită cu ocazia naşterii lui “JrHagi”, cu două mesaje ataşate: “I love you Hagi” şi “Demisia, Dursun Ozbek!!!”, primul fiind celebra scandare a fanilor pentru Gheorghe Hagi, iar al doilea un mesaj pentru preşedintele clubului Galatasaray.

Pe acelaşi cont s-a postat şi o imagine cu bebeluşul cu chipul acoperit cu un emoticon, alături de un anunţ de genul celor făcute în cazul achiziţionării de fotbalişti: "JrHagi a făcut vizita medicală şi a semnat contract pe viaţă cu Galatasaray".

Gheorghe Hagi a jucat la Galatasaray în perioada 1996-2001, în 132 de meciuri, şi a înscris 73 de goluri. El a câştigat cu echipa din Istanbul de patru ori campionatul Turciei, de două ori Cupa Turciei, de două ori Supercupa Turciei. Cupa UEFA şi Supercupa Europei în 2000.

Hagi a fost şi antrenor la Galatasaray, în 2004-2005 şi 2010-2011, şi a câştigat Cupa Turciei, în 2005.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri