Sari la conținut

Un român din Timișoara a dat o jumătate de milion de euro pe o vacanță de cinci zile pe Dunăre

Pentru o aniversare exclusivistă, un important om de afaceri din Timişoara a plătit nu mai puţin de 500 000 de euro. Vacanţa a reprezentat o croazieră de cinci zile pe Dunăre, în România şi Serbia. Dincolo de suma fabuloasă, un astfel de sejur nu este deloc uşor de organizat, spun reprezentanţii agenţiei de turism.

„Problema a fost că vaporul respectiv a trebuit adus de la Amsterdam, a intrat la noi pe la Giurgiu. A fost un private party cu 50 de invitaţi”, a explicat Claudia Gherna, reprezentantul agenției de turism care a organizat sejurul.

Un alt român, tot din Timişoara, a plătit aproape o sută de mii de euro pentru o vacanţă în insula Mauritius, urmată de o săptămână în Dubai. Clientul a dorit să se răsfeţe într-o vilă prezidenţială cu plajă privată, a cerut un yacht cu care să se plimbe, acces la un restaurant subacvatic, băuturi de 10 000 de dolari. Însă pretenţiile nu s-au oprit aici.

A văzut un aparat foto, ne-a sunat din avion, că îşi doreşte în Dubai să aibă aparatul ăla foto. Asta înseamnă mobilizare din partea noastră . Clientul poate să ceară orice”, arată Claudia Gherna.

Anual, mulţi români sunt dispuşi să cheltuiască zeci de mii de euro pe vacanţe. Cei care dau sume fabuloase pe doar câteva zile de odihnă spun că răsfăţul nu poate fi măsurat.

Tinu Vidaicu deţine un club din Timişoara şi se numără printre acele persoane pentru care vacanţa este o investiţie care merită toţi banii.

„Presupune servicii de calitate, servicii superioare, de la cei mai buni şi talentaţi şi mai scumpi bucătari ai lumii, până la a reuşi să faci tot felul de sporturi extreme, în deplină siguranţă. Merită pentru că după o perioadă de muncă asiduă, vrei să investeşti în plăcerile tale”, a declarat pentru Digi24 Tinu Vidaicu.