Sari la conținut

Un român, dirijorul unui spectacol apreciat la Hollywood 

Ciprian Costin este pasionat de informatică şi muzică, iar peste Ocean a reuşit să le împletească pe amândouă şi să devină un profesionist atât în programare, cât şi în compoziţie.

„Show-ul „The Masterpiece experience" îl putem descrie ca o experiență multisenzorială, bazată pe muzica din filmele celebre ale secolului XXI, combinații cu lumini, lasere, video, balerini, muzică orchestrală combinată cu muzica electronica, totul în ceea ce credem noi că este cea mai avansată producție tehnologică din punct de vedere al muzicii de film live în România”, a spus compozitorul Ciprian Costin.

În cadrul spectacolelor „The Masterpiece Experience", Ciprian Costin a evocat întreaga istorie a lumii cu ajutorul muzicii de film, compuse de nume celebre ca Hans Zimmer, John Williams, James Newton Howard sau John Barry.

În concertul de miercuri seara veţi putea asculta muzica de film compusă de Hans Zimmer şi muzică de trailere scrisă de Thomas Bergersen, într-un show unic despre dragoste şi război, inspirat din „Odiseea lui Homer".