Sari la conținut

Un rus din Siberia creşte un crocodil în apartament: „Mi-a smuls patru degete”

Un tânăr din Siberia creşte în casă un crocodil pe nume Tuzik, adus direct din Africa. Serghei Falkov recunoaşte că viaţa sub acelaşi acoperiş cu un astfel de prieten este plină de provocări.

Serghei locuieşte împreună cu animalele sale de companie: o pisică, doi iepuri şi un crocodil pe care l-a botezat Tuzik. „Când era pui m-a muşcat de deget şi am folosit o lingură ca să-i despart fălcile şi să mă eliberez. Ulterior, mi-a rupt patru degete de tot, mi le-a smuls. Dar s-au vindecat...”, povesteşte tânărul proprietar de animale.

Tuzik are 25 de kilograme, doi metri lungime şi iubeşte căldura. Este motivul pentru care în apartamentul lui Serghei sunt mereu cam 30 de grade Celsius. În plus, tânărul a trebuit să îi cedeze canapeaua crocodilului său de companie. Pisica s-a retras şi ea într-un colţ şi e mereu cu ochii în patru.

Când e în toane bune, iese singur din acvariu, se plimbă prin apartament şi apoi se întoarce. Unii nu mă cred, dar e adevărat. Poate ieşi şi chiar poate dărâma uşa - e ruptă în trei locuri. Dar, în general, ştie unde îi e locul şi cine e stăpânul”, mai spune Serghei Falkov.

Tânărul este conştient de faptul că reptila va creşte şi mai mult, motiv pentru care se gândeşte să-i găsească un loc într-o grădină zoologică.