Un timişorean a renunţat la funcţia de manager ca să vândă discuri de vinil

Data publicării:
vanzator viniluri

Cu un vinil a început totul pentru Cristian Crăciun. Avea doar 14 ani când a primit primul disc și nu îi trecea prin cap atunci că, după 20 de ani, va renunța la locul de muncă bine plătit dintr-o firmă de IT pentru a pune pe picioare această afacere.

Cu siguranță nu o să ne îmbogățim, dar tot ce ne dorim e să trăim ok și să facem ce ne place. Am depășit suta de viniluri într-o săptămână, ceea ce e ok. Nu cred că o să ajung foarte rapid la câștigurile de la corporație, dar din nou revin la balanța dintre câștiguri și viață, deocamdată e foarte ok”, spune bărbatul.

Piesa de rezistență din magazinul cu viniluri are inscripționată pe ea o rețetă de bere unicat. A fost produsă în doar câteva mii de exemplare în toată lumea, iar șase dintre ele se află și în colecția lui Cristian.

Avem un disc, este o ediție limitată. Pe disc avem și rețeta de bere, deci puteți face berea și acasă. Suntem singurul loc în România unde găsiți pachetul ăsta. Și se pune și discul”, spune Cristian Crăciun.

Sute de curioși au vizitat deja magazinul tânărului din Timișoara în care răsună muzica anilor '60 pe viniluri aduse din Europa și Statele Unite.

Un vinil costă, în medie, 40 de lei, dar pentru o piesă de colecție, pasionaţii ajung să plătească chiar și de patru ori mai mult.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri