Un zbor cu Tarom pe cursele interne e mai scump decât unul la Londra cu o companie low-cost

Data publicării:
tarom mediafax-1

Chiar şi cu o rezervare făcută cu trei luni înainte, la Tarom, singura companie care efectuează zboruri interne, nu se găsesc preţuri mai mici de 140 de euro pe rutele din ţară. Prin comparaţie, la preţuri de 60-100 de euro puteţi cumpăra bilete de la companiile low-cost şi să ajungeţi până la Londra, Paris sau Istanbul.

De exemplu, un bilet dus-întors de la Bucureşti la Timişoara, pentru două persoane, porneşte de la 320 de euro, dar poate să ajungă până la 700 de euro în funcţie de data la care se face rezervarea. Iar călătoria durează o oră şi jumătate.

O variantă ceva mai ieftină este trenul. Un bilet dus-întors pentru două persoane pe ruta Bucureşti - Timişoara costă echivalentul a 100 de euro. Trebuie să ai însă răbdare, pentru că drumul durează nouă ore.

Din Bucureşti până la Timişoara sunt aproximativ 600 de kilometri. Cu maşina personală veţi ajunge acolo în acelaşi timp pe care l-aţi parcurge şi cu trenul. La actualul preţ al carburantului, veţi plăti aceeaşi bani pentru drumul dus-întors: tot 100 de euro, dar veţi călători mai confortabil.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri