Untold a început. DJ:„Ar putea deveni un competitor serios pentru Tomorrowland”

Data publicării:
untold 2017

Hardwell, Axwell^Ingrosso, M0, Charli XCX și Dannic au fost capete de afiș în prima zi a festivalului Untold. Peste 40 de artiști au urcat pe scene în prima zi de Untold 2017.

untold 22
FOTO: Facebook/ Untold

Festivalierii au avut accesul permis în perimetrul festivalului — o zonă de 250.000 de metri pătrați în centrul municipiului, cuprinzând arealul stadionului Cluj Arena, al Sălii Polivalente și al Parcului Central — încă de la ora prânzului.

Mii de oameni, cei mai mulți tineri, au luat cu asalt intrările extrem de riguros organizate, iar prima oprire a fost în Parcul Central, unde au fost amenajate diferite zone de relaxare, într-o atmosferă de „pădure fermecată”, populată de elfi și zâne. Asta pentru că, dincolo de zecile de concerte care au loc în cele patru zile de festival, Untold propune și la această ediție o gamă largă de activități care au loc departe de scene, notează Agerpres.

După show-ul lui Dannic, cel care a declarat la conferinţa de presă că Tomorrowland are un concurent serios în Untold , puţin după ora 23.00 un superb foc de artificii a colorat cerut spre încântarea zecilor de mii de oameni prezenţi pe Cluj Arena, notează monitoruldecluj.

„Publicul românesc este unul dintre cele mai calde din câte am întâlnit, întotdeauna ştiu fiecare cântec din lista pe care am să o cânt, este minunat să îi revăd”, a spus artistul înainte de concert. El a mai spus că Untold devine un concurent puternic pentru Tomorrowland şi este surprins de amploarea pe care festivalul o are de la un alt la altul.

Tomorrowland este unul din cele mai mari festivaluri de muzică electronică din lume, organizat anual (începând cu 2005) în orașul belgian Boom, pe 16 scene aflate pe o suprafață de 75 de hectare, scena principală întinzându-se pe 160 de metri și cântărind 138 de tone.

„Untold 2017 înseamnă Real Life-Fantasy și se transformă într-o lume magică plină de personaje fantastice. La Foișorul din Parcul Central, festivalierii pot deveni pentru o zi, regi, regine, zeițe, zei și pot lua acasă amintiri din lumea fantastică. Fantasy Corner vine cu surprize și dezlănțuie fantezia cu tatuaje henna, glow in the dark, dar și accesorii cu care fanii festivalului devin parte din poveste. Animatori pe picioroange, acrobați, magicieni, zone de poveste și multe surprize așteaptă să fie descoperite sau experimentate în lumea plină de magie UNTOLD 2017', explică organizatorii, prin intermediul unui comunicat de presă.

În cele patru zile de festival sunt aşteptaţi să participe la festival peste 300.000 de persoane. Cea de a treia ediţie a Untold se desfăşoară între 3 şi 6 august.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri