Vacanţă în lumea de basm. Oferte speciale aniversare la Disneyland, până în septembrie

Data publicării:
disneyland

Lumea poveştilor prinde viaţă în Disneyland, parcul de distracţii european care se întinde pe două mii de hectare, la est de Paris. Mai popular decât muzeul Luvru, EuroDisney, cum i se mai spune, primeşte anual aproape 16 milioane de vizitatori plătitori, adică persoane cu vârstă peste 10 ani.

Variantele de a ajunge acolo sunt multiple, de la organizarea călătoriei pe cont propriu, până la excursiile prin agenţii. Preţul transportului este separat de restul cheltuielilor.

Spre Paris sunt zboruri zilnice, iar de acolo există trenuri spre Disneyland. Preţul unui bilet de tren dus este în jur de 7 euro. Sunt scutiți copiii sub 4 ani, iar puştii până în 12 ani achită doar jumătate din preţ.

Agenţiile de turism din România au oferte pentru Disneyland cu preţuri mai reduse pentru acest an aniversar şi cu gratuitate pentru copiii sub 7 sau 12 ani. Ele includ de la două nopţi de cazare în hoteluri din parcul de distracţii, micul dejun şi acces în Disneyland. Preţul porneşte de la 255 de euro de persoană şi poate ajunge la peste o mie de euro.

Dacă alegeţi să staţi în afara parcului, nu uitaţi că preţurile din hoteluri în capitala Franţei nu sunt tocmai mici.

Programul parcului de distracţii este între orele 10.00 şi 23.00, dar cei care sunt cazaţi în Disneyland au acces cu două ore mai devreme. Un amănunt deloc de neglijat, întrucât la acea oră nu sunt cozi interminabile. Biletul de intrare este peste 60 de euro, însă dacă îl rezervaţi pe internet şi din timp puteţi economisi până la 20 de euro.

Odată intraţi pe tărâmul de basm, opţiunile celor mici pentru distracţie sunt nenumărate. Mickey Mouse, Minnie, Goofy, Donald şi orice alt personaj Disney se plimbă prin parc, însă dacă micuţul vostru vrea să se vadă cu un anumit personaj, consultaţi broşurile care vă spun la ce oră şi în ce zonă îl poate întâlni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri