Vacanță în Miami Beach

Data publicării:
miami beach - captura

Un loc plin de oameni frumoşi, care au făcut din preocuparea estetică un scop în sine. Miami Beach este una dintre destinaţiile obişnuite pentru celebrităţi din lumea filmului şi a modei. Apa limpede şi caldă a Atlanticului este perfectă pentru înot, ski-jet şi surfing. Iar cine nu este sportiv poate să se tolănească pe nisipurile albe cu o singură grijă în minte: cum să obţină bronzul perfect.

Indiferent de sezon, vară sau iarnă, Miami Beach este destinaţia perfectă pentru oamenii sofisticaţi şi obişnuiţi cu luxul. Plaja este cea care a transformat urbea într-o adevărată metropolă din care nu lipseşte nimic. Aici sunt toate facilităţile pe care le are un oraş staţiune, dar şi centre de afaceri, cele mai bune hoteluri din lume şi zgârie nori cu vedere spre apa de culoarea turcoazului.

Există un segment separat pe plaja Miami Beach, South Beach, care mai este numită şi Riviera Americană. Ce are în plus această zonă? Un amestec eclectic de buticuri de clasă mondială, galerii şi restaurante gourmet. Practic South Beach este plaja care apare în cele mai multe cărţi poştale cu oraşul.

La Miami o să aveţi senzaţia că petreceţi mai multe vacanţe într-una singură, pentru că orice vis aţi avea, aici se poate îndeplini. Doar că pentru asta trebuie să plătiţi, luxul nu este gratuit. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri