Vacanță la promoție. Reduceri de până la 50% pentru un sejur 

Data publicării:
TARG

Niciodată nu e prea devreme pentru planurile de vacanţă”, mai ales dacă sunt şi reduceri. Asta şi-au zis şi miile de români care au trecut pragul târgului de turism. Cei cu mai puţină dare de mână aleg litoralul românesc. Sejurul propriu-zis costă la fel de mult ca în Grecia sau Turcia, dar se economisesc banii de transport. Adică în jur de 200-230 de euro de persoană. Bulgarii au, ca de obicei, oferte bune la preţ.

„Pot să găsească pachete şi cu 300 de euro, hotel de 4 stele, all inclusive în Bulgaria”, a spus Cristina Basarab, reprezentanta unei agenţii de turism. Atenție, însă. Acestea sunt preţuri pentru lunile mai şi iunie. În plin sezon, tarifele cresc simţitor peste tot. Un sejur în iulie, de exemplu, cu toate mesele incluse, costă în România şi peste 500 de euro, aproape cât cele din Antalya. Preţul e doar ceva mai mic decât în Creta. În acest weekend există, însă, şi oferte mai ieftine.

În perioada târgului avem o ofertă la un hotel de 4 stele din Mamaia care costă 723 de lei, în loc de 900 cât este normal. Include demipensiune”, a spus Cristina Basarab, reprezentanta unei agenţii de turism. „Pachetele pentru Creta, Rhodos şi Kos pentru 7 nopţi de cazare la un hotel de 3 stele cu mic dejun inclus pachetul este de 229 de euro de persoană la care se adaugă taxele de aeroport care sunt 95 de euro de persoană”, a spus Marius Berca, reprezentantul unei agenţii de turism. Cine vrea vacanţă pe litoralul elen, dar la preţuri din România, alege să meargă cu autocarul.

Cu reduceri de 10-15% vin şi ofertele pentru plajele spaniole. Cine vrea vacanţe la reducere trebuie să se hotărască rapid. Târgul de turism este deschis până mâine seară.   

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri