Vacanțe de toamnă, la prețuri reduse

Data publicării:
vacanta toamna

În luna octombrie, turiștii pot merge într-un city break la cele mai mici preţuri din an, pot bea un cocktail pe o plajă în Cipru, când în Bucureşti plouă torenţial, sau pot vizita Domul sau fântânile din Milano. Cea mai ieftină vacanţă costă 171 de euro.

Pentru a face economii cu adevărat, trebuie să verificaţi cu atenţie locul unde este amplasat hotelul.

Pentru a ajunge la obiectivele turistice, vom avea nevoie de costuri suplimentare de transport, depindem de mijloace de transport în comun, pierdem timp pentru a ajunge de la obiective la hotel și înapoi”, explică Ciprian Enea, consultant în turism.

Hotelurile incluse într-un pachet de tip city-break sunt de regulă de două sau trei stele. Confortul se plăteşte suplimentar.

Pentru cine vrea sa meargă la Barcelona, unul din marile orașe din Europa, pachetul este undeva la 345 de euro pentru trei nopți de cazare, hotel de 3 stele, cu mic dejun inclus, crește și ajunge la 400 de euro pentru un hotel de patru stele”, spune Marius Berca, reprezentantul unei agenţii de turism.

Anul trecut, aproape 770.000 de români şi-au petrecut vacanţele în străinătate, în scădere cu 11% faţă de 2011, arată datele patronatelor din turism.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri