Vacanțe în străinătate mai ieftine cu 30% după sărbători

Data publicării:
partie schi-2

Cine işi doreşte o vacanţă în afara ţării într-un loc cu pârtii pline de zăpadă găseşte preţuri mici în Slovacia.

O săptămână la 3 margarete costă 149 de euro, până la hoteluri de 4 stele pensiune completă şi supliment de pensiune completă la 395 de euro”, a spus Mircea Vladu, director al unei agenţii de turism.

Agenţiile au preţuri bune şi pentru sejururile din Austria.

„La Caprun, la Zel Am Zee în Austria. Pachetele sunt foarte bune, pornesc de la 250 de euro. Toate accesorile de schi incluse, acele pass-uri pentru pârtile de schi şi accesorii”, a zis Marius Berca, director în cadrul unei agenţii de turism.

Elveţia este un alt loc preferat după Sărbători pentru minivacanţe de schi sau snowboard. Tarifele de aici pornesc de la 350 de euro, pentru 4 nopţi de cazare, cu masă şi transport.

Unele agenţii de turism au scos deja ofertele de vacanţă cu preţ redus pentru întregul an 2014. Printre variante se află Irlanda la 2.280 de euro, 14 zile în luna august, sau dacă vreţi să vedeţi nopţile abe în Golful Fenix, Sankt Peterspeburg la 760 de euro în luna iunie. Madagascar şi Mauriţius la 3.800 de euro, 15 zile în aprilie şi mai, sau Tailanda la 790 de euro 13 zile în februarie. Şi tot în februarie India la 1.500 de euro.

Pentru că biletele de avion sunt mai ieftine la început de an, şi vacanţele în Kenia sunt mai ieftine.

O ofertă specială, 975 de euro, o săptămână, cu avion direct zbor charter Tarom, hotel 4 stele, all inclusive, Safari”, a mai anunțat Mircea Vladu.

Iar amatorii de cumpărături la reduceri au şi ei parte de oferte.

Sunt cereri pentru pachetele de Dubai, o destinaţie foarte solicitată în ultimul timp de turişti. Şi mai ales după sărbători când sunt acele târguri cu reduceri foarte mari la Dubai. Un pachet de 5 zile, 4 nopţi de cazare în Dubai pachetele pleacă de la 604 euro”, a mai adăugat Marius Berca.

Tour-operatorii susţin că 30% dintre turiştii din sezonul de iarnă vor alege pachetele de vacanţă reduse la început de an. Statisticile Patronatului din Turism arată că 10.000 de români şi-au petrecut sărbătorile în străinătate şi au cheltuit peste 5 milioane de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri