Vacanţe la preţ redus: Ofertele de tip „last minute” taie câteva sute de euro din preţul sejururilor

Data publicării:
vacanta 2

Cei care nu au plecat până acum în vacanţă au ocazia să profite de ofertele de tip „last minute” şi au de unde alege. Agenţiile de turism nu vor să rămână cu biletele nevândute, aşa că sunt dispuse să taie până la câteva sute de euro din preţ. Un buget de 500 de euro este suficient pentru o săptămână în străinătate.

Doritorii de vacanţe ieftine trebuie să fie dispuşi să plece către destinaţia aleasă în câteva zile de la scoaterea la vânzare a biletului, întrucât preţul pachetului turistic este cu atât mai mic cu cât data plecării este mai aproape. De exemplu, un sejur de şapte nopţi în Turcia la un hotel de cinci stele costă 440 de euro pentru o persoană, cu un sfert mai puţin decât în mod normal. În aceşti bani intră atât cazarea şi mesele în regim all inclusive, cât şi biletul de avion. Există însă şi o condiţie. Plecarea este la circa o săptămână de la postarea ofertei pe site-ul agenţiei.

Cu mai puţin de 500 de euro se găsesc bilete şi în Grecia. O vacanţă de o săptămână în Santorini, cu tot cu biletul de avion, se vinde cu 453 de euro. Reducerile şi condiţiile sunt mai puţin generoase aici faţă de Turcia: cazarea este de trei stele şi include doar micul dejun. În schimb, cumpărătorul primeşte cadou asigurarea medicală de călătorie.

Există oferte şi pentru ţările exotice. Cei care vor să se distreze la malul Mării Roşii pot rezerva un sejur în staţiunea Sharm el Sheikh. Preţul este de 501 euro, la un hotel de patru stele, cu demipensiune.

Românii care vor să fugă de caniculă pot alege o staţiune de munte din Austria, iar economiile sunt mult mai mari: 40%. 195 de euro sunt suficienţi pentru o săptămână la un hotel de patru stele, însă transportul nu este asigurat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri