Sari la conținut

Vacanțe la reducere la început de an

La munte se anunţă zăpadă zilele următoare, iar copiii mai au încă vacanţă. Un prilej bun pentru o escapadă de câteva zile chiar la început de an.

Cristina Pipias, director agenție de turism: „Pentru cei care vor să meargă la munte, tarifele scad imediat după Revelion, putem beneficia de reduceri de 30 - 40 %.”

Mircea Vladu, director agenție de turism: „În turismul rural, 5 nopţi de cazare de persoană cu 3 mese, 700- 800 de lei la 3 margarete, la 5 margarete 1000 de lei.

Staţiunile mai puţin aglomerate sunt cele mai căutate în prima săptămână după Revelion. Fundata, Moeciu, Vatra Dornei şi Arieşeni sunt pe lista preferinţelor.

Vacanţele în străinătate sunt şi ele la ofertă la început de an.

Mircea Vladu, director agenție de turism: „Cea mai apropiată destinaţie este Bulgaria, cea mai solicitată destinație de schi rămâne Austria, urmată de Elveția, Franţa, Italia, deci Alpii. Doar prețul de cazare în sine este mai mic decât în România, dar se adaugă transportul.”

Astfel, în Bulgaria, tarifele încep de la 20 de euro pe noapte, iar in Austria, Elveția şi Franța de la 25 - 30 de euro pe noapte cu mic dejun.

Agenţiile au şi variante ultra last minute, în destinaţii unde temperatura este acum de 30 de grade celsius cu plus.

Cristina Pipias, director agenție de turism: „În premieră anul acesta, pe data de 3, avem un charter către Mauriţius, şi va duce turiştii români către această destinaţie exotică, unde se vor putea relaxa la soare la plajă şi vor beneficia de un peisaj exotic.” 

Pachetul pentru 7 nopţí de cazare, la hotel de 5 stele cu demipensiune costă 2200 de euro de persoană.

Sergiu Voicu, reporter Digi24: „Cine vrea să beneficieze de reducere de 30% la pachetele de vacanţă, dar nu se grăbeşte să plece chiar zilele următoare poate opta pentru Sicilia de la 495 de euro, Creta 291 de euro, Santorini 312 euro sau Mallorca 399 de euro cu plecare în vară.”

Preţurile sunt pentru o săptămână de vacanţă la hoteluri de 3 şi 4 stele, cu mic dejun şi transport incluse.

Pe aceeași temă