Vacanţele exotice ale politicienilor

Data publicării:
PALM BEACH FLORIDA AERIAL 2011

Florida pare destinaţia preferată de şeful statului, mai ales iarna. A fost acolo şi în 2014, la scurt timp după ce a fost ales în fruntea statului. Klaus Iohannis a fost mereu discret în privința vacanțelor sale. De data aceasta, le-a dezvăluit jurnaliştilor că va merge în Florida în concediul de iarnă, dar a evitat să precizeze perioada exactă.

„Florida nu este o destinație chiar foarte ieftină. Sunt și hoteluri renumite unde o noapte costă câteva mii de dolari”, spune Traian Bădulescu, agent de turism.

Şi Liviu Dragnea pare să-şi fi făcut un obicei din a merge în vacanțe exotice. El este în Brazilia acum, de unde va reveni zilele următoare. Presa a scris, de-a lungul timpului, că preşedintele PSD ar avea şi o proprietate acolo şi de aceea merge atât de des în zonă.

„În Brazilia cel mai scump e zborul. Biletele pot ajunge de la 800 de euro până la peste 1000 de euro,” adaugă Traian Bădulescu.

Plecat din ţară de câteva zile este şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea. Mult mai aproape însă, la Barcelona. A ajuns acolo cu un zbor low-cost.

Ei, cu Barcelona e altă poveste. Putem spune că toata coasta de litoral este pentru turism de masă, în niciun caz de lux. Pachetele pleacă de la 200 de euro și pot ajunge la 350 de euro de persoană,” mai spune agentul de turism.

Nici ceilalţi lideri politici nu s-au întors încă la muncă. Alina Gorghiu şi Călin Popescu-Tăriceanu şi-au petrecut sărbătorile în ţară.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri