Vedetele Digi24, spiriduşii lui Moş Crăciun pentru 48 de copii din Corbeanca. O acţiune a echipei Bonton şi a Fundaţiei Edulier

Data publicării:
copii-2

Moş Crăciun a venit anul acesta mai devreme pentru 48 de copii din localitatea Corbeanca, micuţi ce provin din familii aflate la limita sărăciei. Spiriduşii Moşului au fost vedetele Digi24, care s-au asigurat că darurile le vor readuce zâmbetul pe buze celor mici.

Jucăriile şi pachetele cu dulciuri i-au încântat cel mai mult pe cei mici, care au arătat că erau deja pregătiţi să îl primească pe Moş Crăciun: ştiau deja poezii şi cântecele pe care să i le spună.

Darurile care i-au bucurat atât de mult pe cei mici au fost pregătite cu grijă de vedetele Digi24. Preţ de câteva ore, acestea au lăsat deoparte ştirile şi şi-au luat în serios rolul de ajutoare ale lui Moş Crăciun: au donat 48 de pungi pline cu jucării, dulciuri, fructe, cărţi şi îmbrăcăminte:

Vedetele Digi24 s-au alăturat astfel acţiunii puse la cale de echipa Bonton şi „Punga albă cu vise” a Fundaţiei Edulier.

Cu această ocazie, Dana Gonţ, realizatoarea emisiunii Bonton la Digi24, aminteşte că şi caritatea face parte din lista regulilor de bună purtare: „Caritatea face parte din lista calităţilor de bonton. Ceea ce am făcut noi este un gest mic, dar care va aduce o bucurie foarte mare în sufletele unor copii. Şi îi invităm pe toţi telespectatorii să fie buni şi darnici şi să vadă povestea pungilor albe în emisiunea din 22 decembrie a Bonton.


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri