Sari la conținut
News Alert

Versace a deschis Săptămâna Modei la Paris. Jennifer Lopez a fost invitata specială a casei de modă

Îmbrăcată într-o rochie albă, marca Versace, Jennifer Lopez a pozat minute în şir pentru jurnalişti în faţa clădirii care a găzduit prezentarea casei italiene. Alături de cântăreaţa s-a aflat Donatella Versace, care a deschis Săptămâna Modei de la Paris cu ultima sa colecţie.

Modelele au prezentat colecţia Atelier Versace şi au îmbrăcat rochii lungi, sofisticate, fabricate din mătase, dar şi ținute decorate cu paiete și cristale Swarovski. Donatella Versace a folosit pentru colecţia sa tonuri de violet, de albastru închis, negru, dar şi argintiu. Ţinutele au fost completate cu bijuterii cu forme geometrice.

Săptămâna modei haute couture de la Paris se va încheia pe 11 iulie. Pe durata evenimentului atât de așteptat, care va fixa reperele eleganței pentru sezonul de toamnă-iarnă, vor avea loc zeci de defilări în locuri simbol ale capitalei Franţei, precum Piața Vendome, bulevardul Montaigne și Grand Palais. Printre cele mai aşteptate prezentări se numără cele ale caselor de modă franceze Christian Dior, Chanel sau Jean Paul Gaultier, dar şi cea a designerului libanez Elie Saab.