Sari la conținut

VIDEO. 90.000 de dolari pentru un sărut cu Ricky Martin

 

Foto: Instagram

Fericita câștigătoare a sărutului scos la licitație a fost Ana Paola Diniz, deținătoarea unui salon de frumusețe pentru mascote, iar momentul ei de tandrețe cu muzicianul de 44 de ani a fost imortalizat în fotografii care s-au răspândit repede pe internet.

Doamna respectivă se pare că nu a fost câtuși de puțin deranjată de faptul că starul a profitat de această acțiune umanitară pentru a-și prezenta public noua iubire: Jwan Yosef, un artist plastic de origine siriană, cu 12 ani mai tânăr decât el, scrie Agerpres.

Îmbrăcați foarte elegant, cei doi au pozat ținându-se de mână, iar Ricky Martin a postat una dintre imagini pe contul său de Instagram. Mesajul alăturat era monosilabic: ''Da'', confirmând zvonurile care circulau de mai multă vreme în legătură cu noua lui relație sentimentală.

 

Obrigada @elvenezolanotv , por mostrar que por trás de tudo isso, existe um uma causa nobre que é a arrecadação de fundos para o @amfar ! E muito obrigada por apresentar a minha grande paixão por animais, onde cuido deles com muito carinho no @malabopetresort um espaço maravilhoso, onde quero que todos que assim como eu amam seus pets, conheçam e ofereçam esse carinho aos nossos melhores companheiros ! #malabopetresort #malaboapd ••• Repost @elvenezolanotv with @repostapp. ・・・ El cantante puertorriqueño Ricky Martin participó en una subasta benéfica que trataba de recaudar fondos para la lucha contra el SIDA, donde una mujer llegó a pagar 90,000 dólares por un beso de la estrella boricua. El portal La Raza reseña que la afortunada se trata de Ana Paola Diniz, una criadora de perros y dueña de un resort para mascotas en Brasil, que se mostró de lo más natural ante las cámaras que captaron este “íntimo” momento. #beso #rickymartin #actividad #brasil

A video posted by Ana Paola Diniz (@anapaoladiniz) onApr 17, 2016 at 2:49pm PDT

Multe alte celebrități, cum ar fi fotomodelele Kate Moss și Naomi Campbell, fotbalistul Ronaldo sau Victoria Beckham, fostă membră a formației Spice girls, au asistat la acest eveniment. Dar nimeni nu a reușit să umbrească noul cuplu de îndrăgostiți, comentează Huffington Post.