VIDEO. Bon Jovi, convins să cânte piesa ”Livin' on a prayer” la o nuntă

Data publicării:
bon jovi - getty

 

Foto: Gulliver/Getty Images

În filmare, se poate observa cum, după primul refren, artistul american se ridică de la masă şi preia cântecul pe care l-a compus în 1986.

Jon Bon Jovi a optat pentru o interpretare în stil jazz a piesei, care s-a potrivit cu cel al trupei invitate. Un trompetist a asigurat partea dedicată chitarei, pentru a compensa lipsa acesteia. 

Solista grupului din Florida a povestit pentru Associated Press că ştia că Jon va fi la nuntă şi a pregătit cântecul special pentru el. Ea a adăugat că rockerul i-a spus înainte de petrecere că nu se gândeşte să cânte şi a fost ”foarte surprinsă” când s-a hotărât să ”ne încânte cu talentul lui”.

Trupa Bon Jovi a fost înfiinţată în 1983 de solistul Jon Bon Jovi, clăparul David Bryan şi toboşarul Tico Torres. Formaţia americană a lansat 13 albume de studio, care au fost vândute în peste 130 de milioane de copii pe plan mondial, şi a fost recompensată cu numeroase premii şi distincţii muzicale, inclusiv un premiu Grammy şi două American Music Awards. Grupul a concertat la Bucureşti, în iulie 2010.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri