Sari la conținut

VIDEO. Cerere în căsătorie inedită în Marea Britanie

Cerere în căsătorie cu surpriză, în Marea Britanie. Un băieţel de opt ani a cerut-o în căsătorie pe o colegă de clasă. Numai că, ceea ce părea o glumă, s-a transformat în altceva mult mai serios după ce fetiţa a venit acasă cu inelul de logodnă. Tatăl fetiţei a postat pe YouTube povestea şi a arătat şi inelul primit de fiica sa, în timp ce mama fetei abia îşi stăpânea râsul.

Când copila a ajuns acasă și și-a anunțat părinții că a fost cerută în căsătorie, iar inelul de logodnă este în ghiozdan, părinții se așteptau să fie un inel de jucărie. Marea le-a fost mirarea când au văzut un inel cu trei diamante. Tommy, băiatul care a cerut-o în căsătorie pe Millie, furase inelul de logodnă al mamei lui. 

Fragment din video-ul postat de tatăl lui Millie pe Facebook: 

- Millie a fost cerută în căsătorie la şcoală. Cine te-a cerut în căsătorie, Millie? Cine a fost?

- Tommy!

- Aşadar, Tommy a cerut-o în căsătorie pe Millie şi ea ne tot spune că are şi un inel în ghiozdan, aşa că... Noi ne aşteptam să fie un inel de jucărie. Millie, poţi să te duci şi să aduci inelul cu care Tommy te-a cerut de soţie azi, te rog? Tommy a furat inelul de logodnă al mamei sale. Trei diamante enorme. Şi a cerut-o de soţie pe Millie. Foarte bine, Tommy!