VIDEO. Cu șalupa, direct în sufragerie. Cum arată casa lui Radu Mazăre

Data publicării:
salupa lui mazare in piscina

sursa foto: zoso.ro

Pe o suprafaţă de 4400 metri pătraţi se află două vile impozante. Într-una dintre ele locuieşte primarul Radu Mazăre. Are are o suprafaţă de 680 de metri pătraţi, iar în cealaltă locuiesc fratele şi mama acestuia.

Proprietatea arată ca o fortăreaţă. Este înconjurată cu un gard din beton înalt de doi metri. Primarul ţine la siguranţa lui şi are un sistem de supraveghere video cu zeci de camere. În curte, două garaje adăpostesc zeci de maşini, majoritatea automobile de epocă, iar fiecare valorează zeci de mii de euro.

Primarul mai are o încăpere pentru sporturile nautice, dotată cu un minidebarcader, dar şi una pentru sporturile de iarnă.

Modul în care familia Mazăre a pus mâna pe terenul unde au fost construite cele două vile a fost anchetat de procurori, iar dosarul a fost trimis în instanţă acum șase ani.

Anchetatorii spun că Radu Mazăre a obţinut terenul în urma unor presiuni făcute de o apropiată a primarului. Aceasta ar fi condiţionat retrocedarea unui teren, obligându-l pe proprietar să îi vândă pământul la preţuri sub piaţă, iar terenurile au ajuns în cele din urmă la familia Mazăre. Dosarul se judecă încă din anul 2008 și a fost amânat până acum de 50 de ori. Procurorii susţin că prejudiciul total ar fi de aproximativ 114 milioane de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri