Sari la conținut
News Alert

VIDEO Dezordine la Casa Albă. Barack Obama: Dacă fiicele mele se tatuează, eu şi Michelle vom fi alături de ele

Preşedintele Barack Obama a recunoscut că e dezordine mare la Casa Albă, la propriu. Într-o cunoscută emisiune de televiziune din SUA, Obama a recunoscut că viaţa nu este la fel fără soţia sa şi cele două fiice, plecate în această perioadă în China. A mai făcut o mărturisire: nu exclude ca pe viitor, el şi Michelle să îşi facă tatuaje.

 Am o prietenă pe nume Michelle, care a plecat din oraş şi şi-a lăsat soţul singur. Nu ştie dacă se va descurca, aşa că mi-a lăsat o listă cu întrebări pentru el. Soţul lui Michelle, eşti acolo?”

„Ellen”, emisiunea găzduită de Ellen deGeneres, este una dintre cele mai cunoscute din Statele Unite, iar membrii familiei Obama au fost de mai multe ori invitaţi în studio. Acum, Barack Obama a apărut în direct de la Casa Albă şi a mărturisit cum arată reşedinţa prezidenţială în lipsa soţiei şi a celor două fete. A vorbit şi despre cum a devenit Ellen regina neîncoronată a celei mai distribuite postări pe Twitter şi a şi dansat.

Când Michelle nu e acasă, lucrurile devin neglijente, Barack nu îşi face patul, iar şosetele şi pantofii sunt aruncaţi peste tot, a recunoscut preşedintele Statelor Unite. Michelle Obama şi cele două fiice, Sasha şi Malia, sunt acum plecate în China.

Barack Obama se laudă tot timpul că este în pas cu tendinţele moderne, iar acum a demonstrat-o încă o dată: dacă fetele sale îşi vor face tatuaje, el şi Michelle le vor urma exemplul:

Ellen deGeneres: Dacă fetele dumneavoastră îşi fac tatuaje, atunci dumneavoastră şi Michelle veţi recurge la acelaşi gest, vă veţi tatua în acelaşi loc.

Barack Obama: Eu şi Michelle vom fi alături de ele şi vom publica pozele cu tatuajele, astfel încât toată lumea să le poată vedea.

Ellen deGeneres: Nu-mi place s-o spun, dar sper să-şi facă tatuaje, chiar sper asta.”

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player