Sari la conținut

VIDEO. Filmul ”Trăind printre demoni 2”, anulat de la difuzare de majoritatea cinematografelor din Franţa

Potrivit Le Parisien, cele mai multe dintre cele 262 de cinematografe franceze care au plănuit să ecranizeze filmul l-au anulat din program.

O parte dintre cinematografe a scos filmul din program chiar în ziua lansării, pentru ”siguranţa angajaţilor şi clienţilor”, după cum a motivat cinematograful Cyrano de Versailles, potrivit 20 Minutes.

La cinematograful MK2 Bastille a avut loc o altercaţie care s-a transformat într-o încăierare, după ce un grup a deranjat alte persoane din sală ”ţipând la cea mai mică mişcare” de pe ecran. 

Unul dintre cele mai mari lanţuri cinematografice din Franţa, UGC, nu a rulat”Trăind printre demoni 2/ The Conjuring 2”, aceasta fiind o ”alegere editorială”, pentru a reduce filmele de acest gen.

”Trăind printre demoni 2/ The Conjuring 2” a înregistrat încasări de 213 milioane de lire sterline în toată lumea, până în prezent, apropiindu-se de încasările primului film ”Trăind printre demoni/ The Conjuring” – 246 de milioane de lire sterline.

”Annabelle”, un spin-off despre păpuşa care apare în primul film ”Trăind printre demoni/ The Conjuring”,  cu încasări de 198 de milioane de lire sterline, a provocat, de asemenea, haos în rândul publicului. Mai multe cinematografe l-au scos din program din ”motive de siguranţă”. Situaţii similare au fost înregistrate la ecranizări ale filmelor ”Activitate paranormală/ Paranormal Activity” şi ”Sinister”.