VIDEO Gafă la televizor: Samuel L. Jackson, confundat cu Laurence Fishburne

Data publicării:
negri

Un prezentator american a comis o gafă majoră într-un interviu în direct cu celebrul actor Samuel L. Jackson. Jurnalistul l-a confundat pe acesta cu un artist la fel de cunoscut, Laurence Fishburne. Deşi prezentatorul a încercat să treacă repede peste greşeală şi să minimalizeze incidentul, Samuel L. Jackson, enervat de confuzie, l-a apostrofat îndelung pe jurnalistul distrat.


Nefericita confuzie a pronit de o reclamă în care, deşi apare Laurence Fishbourne, jurnalistul a crezut că îl vede pe Samuel L. Jackson. Prezentatorul şi-a cerut scuze, dar răul fusese deja făcut:

„- Eşti la fel de nebun ca oamenii de pe Twitter. Nu sunt Laurence Fishburne.

- A fost greşeala mea.

- Nu semănăm. Poate că suntem negri şi faimoşi, dar nu semănăm. (...) Eşti reporter de divertisment pentru acest post? Şi nu ştii să faci diferenţa dintre mine şi Laurence Fishburne?

- Greşeala mea, îmi cer scuze.

- Nu cred că vei avea o carieră foarte lungă. (...) Sunt mai mulţi tipi de culoare care fac reclame.

- Sunt sigur de asta.

- Eu sunt tipul de culoare din reclama cu replica "Ce e în portofelul tău?". El este negrul cu maşina. Morgan Freeman este celălalt tip de culoare dintr-o reclamă la cărţi de credit. Poţi să-i auzi doar vocea, aşa că probabil n-ai cum să îl confunzi cu Laurence Fishburne.”

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri