Sari la conținut

VIDEO. Operațiune de salvare pentru un cățel 

Ora 03.30, catelul este salvat!!!Impresionati de povestea catelului cazut in conducta de apa din Dambovita o echipa de la Organizatia UVSAR Galati m-au contactat telefonic si in fix 2.15 ore au fost prezenti la fata locului in Bucuresti pentru a ajuta la salvarea cainelui.Misiune indeplinita cu succes!!!!Multumesc acestei echipe de tineri curajosi.Pot spune ca suntem din ce in ce mai multi si mai puternici!!Catelul va sta cazat la mine acasa si maine va merge la control veterinar.Numele lui este Radu asa cum se numeste seful echipei.

Posted by Kola Kariola on 10 Ianuarie 2016
Sursa: Facebook/ Kola Kariola 

Cățelul a fost numit Radu, după șeful echipei de salvatori, potrivit paginii de Facebook Kola Kariola. Animalul este găzduit acum de Asociația Kola Kariola.

 „În seara aceasta la ora 23.00, văzând un articol pe pagina lor de Facebook, am contactat Asociația Kola Kariola oferind sprijin pentru salvarea unui cățeluș căzut într-un canal de scurgere al râului Dâmbovița. O echipă de 4 salvatori din cadrul Echipei de Intervenție și Salvări Speciale s-a deplasat la București în 2 ore și 15 minute de la apelul telefonic cu cei de la Kola Kariola. Intervenția a durat aproximativ 25 de minute, fiind necesar un minim echipament de alpinism utilitar. Cățelușul a fost salvat, el a fost dus acasă, la Kola Kariola, urmând mâine întâlnirea cu medicul veterinar.

Felicitări acestor oameni de la Kola Kariola, care în prezent găzduiesc 500 de patrupede și care noaptea la ora 3 salvează niște suflete în loc să doarmă. Noi personal îi vom sprijini de câte ori avem ocazia”, a fost mesajul postat de UVSAR Galați pe Facebook, la șase ore după operațiunea de salavare.  

În seara aceasta la ora 23.00, văzând un articol pe pagina lor de Facebook, am contactat Asociația Kola Kariola oferind...

Posted by UVSAR on 10 Ianuarie 2016
Pe aceeași temă