VIDEO Patru tineri, arestaţi după ce au sărit cu paraşuta de pe One World Trade Center

Data publicării:
wto

Un salt cu paraşuta de pe cea mai înaltă clădire din Statele Unite a trimis patru tineri după gratii. Ei s-au aruncat în gol de pe acoperişul One World Trade Center, turnul construit în locul celor distruse în atacurile din septembrie 2001. Tinerii au şi filmat întreaga operaţiune, iar filmul a ajuns pe internet. Imediat, poliţiştii au pornit pe urmele lor.

Cei patru au intrat în turnul înalt de 104 metri în miezul nopţii foarte uşor, având în vedere că unul dintre ei lucrează aici ca muncitor.

După săritura periculoasă de pe acoperişul celui mai înalt zgîrie nori din Statele Unite, tinerii au mai avut de înfruntat o provocare: aterizarea pe o stradă din apropierea turnului.

După apariţia imaginilor pe Internet, poliţia a pornit pe urmele tinerilor. Ei s-au predat, fiind arestaţi pentru intrare prin efracţie şi neglijenţă criminală. La aceste acuzaţii se adaugă cea de încălcare a unei legi adoptate la nivel local în New York care interzice săriturile de pe clădiri. Cei patru tineri sunt pasibili de o pedeapsă de un an de închisoare sau o amendă consistentă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri