VIDEO. Peisaj dezolant în sudul litoralului

Data publicării:
saturnn

Turiştii care se aşteptau să vadă o schimbare în bine a staţiunii Saturn au fost dezamăgiţi.

„Staţiunea, cum o ştim de ani de zile, din '90 încoace. Neschimbată. Adică nu în bine”, spunea un turist.

„Îs toate închise şi am nimerit aşa de prost că n-ai de unde să-ţi procuri nimica ceva, anume, alimente sau ceva... Am venit şi suntem perfect izolaţi aicea”, se plângea o turistă.

Paragina, magazinele închise şi clădirile abandonate i-au întâmpinat şi pe cei care au ajuns la Venus. Patronii de hoteluri îşi fac socotelile pe seama grupurilor şi a celor care nu-şi permit să plătească prea mult pentru cazare.

„Noi am avut grupuri de sportivi şi, aşa, mulţumitor. Ca şi camere, să zicem vreo 30% din capacitate”, a apreciat Loredana Dima, proprietarul unui complex turistic de trei stele din Venus.

În Neptun, staţiune unde lucrările la faleză vor continua probabil tot sezonul estival, turiştii sunt revoltaţi, în timp ce hotelierii se laudă că au sporit calitatea serviciilor.

„Cei care aleg pachetele de Rusalii sau alte pachete la noi, văd o creştere a serviciilor. Ne putem compara şi cu cei din Bulgaria, Turcia sau Grecia”, susținea Octavian Şerban, directorul de turism al unui hotel de trei stele din Neptun

Estimările administratorilor de hoteluri arată că 20.000 de români sunt pe litoral în aceste zile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri