VIDEO Posibil candidat la europarlamentare: „Ne aflăm în plin cutremur cosmogonic dat de mitul arhaic și de mitul civilizator”

Data publicării:
sorin paler

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Brașoveanul Sorin Paler a afirmat, încercând să explice de ce dorește să participe la alegerile europarlamentare, că omenirea se află „în plin cutremur cosmogonic dat de mitul arhaic și de mitul civilizator”. Acesta a mai adăugat că vrea să împiedice monopolul coaliției USL.

Ne aflăm în plin cutremur cosmogonic dat de mitul arhaic și de mitul civilizator”, a afirmat acesta.

Motivul pentru care, de fapt, am de gând să candidez la alegerile europarlamentare este pentru a spune clar realitatea din România şi pentru a împiedica monopolul societăţii politice, economice şi sociale de către această coaliţie numită USL”, a declarat Sorin Paler, potrivit unei declarații de presă postate pe Youtube în data de 4 februarie 2014 de utilizatorul „cutremurull cosmogonic”.

Sorin Paler este politician, regizor și scriitor. A intrat în politică în 1990, când s-a înscris în PNL, iar în mai 2013 a trecut la partidul Forța Civică. A publicat cinci volume, printre care și „Sentința hienei cu colți de cremene” despre care autorul spune că este „proză oarecum a absurdului, spre eseu filozofic”.

Urmăriți-i declarația integrală în materialul video de mai sus.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri