VIDEO. Robbie Williams ia peste picior naţionala României, într-o reclamă, înaintea meciului de deschidere de la EURO 2016

Data publicării:
robbie

 

Foto: Facebook

”Bună ziua, Franţa. Mâine (Vineri, 10 iunie), la ora 21 (n.r. – ora Franţei), pe Stade de France, echipa voastră curajoasă va da startul Euro. Abia aşteptăm. Cum se vor descurca băieţii? Să vedem. România, da? Pariez pe trei capsule că Franţa va învinge. 3-0! Ne vedem în finală”, spune Robbie Williams în clip, la finalul căruia elimină cu două degete o capsulă de cafea de culoare galbenă (simbol pentru naționala României - n.r.), care stătea lângă trei capsule de culoare albastră (reprezentând, fără îndoială, „Les Bleus”, echipa Franței - n.r.) 

De precizat că este vorba despre o reclamă la o marcă de cafea elvețiană, iar la începutul clipului sloganul este „În serviciul bunului gust”.

Clipul postat, joi seara, pe pagina oficială de Facebook a lui Robbie Williams, a stârnit comentarii acide din partea românilor, care spera ca naţionala noastră să producă surpriza şi chiar să învingă Franţa. ”Să sperăm că nu va fi aşa, din moment ce ai şi tu prieteni români, Robbie Williams. Ai chiar mulţi. Să sperăm că va fi 2-1 pentru noi, românii”, ”Nu fi rău cu fanii tăi din România, care pur şi simplu te adoră! Aminteşte-ţi concertul incredibil de anul trecut, de la Bucureşti”, ”Revoltător, Robbie!”, sunt unele dintre comentariile românilor pe pagina artistului.   

Sursă: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri