VIDEO. Spice Girls se reunesc oficial ca un trio pentru a celebra 20 de ani de la înfiinţare

Data publicării:
spice girls getty

 

Foto: Gulliver/Getty Images

"Ne-am tot gândit şi credem că avem cei mai buni fani din lume,” spune Mel B la începutul filmării, apoi apare mesajul lui Halliwell: "Aţi fost lângă noi timp de 20 de ani, şi vrem să vă spunem că vă mulţumim din suflet.”
Bunton adaugă: "Am avut momentele noastre bune şi rele, dar voi aţi fost mereu acolo,” iar în final, trio-ul promite o mare petrecere de sărbătorire în viitorul apropiat.

Până acum nu au fost anunţate planurile oficiale ale grupului, însă tabloidele au aflat că noul trio Spice Girls au făcut deja o rezervare în Hyde Park pentru iulie anul viitor.

Melanie Jayne Chisholm sau Mel C pare încă indecisă dacă să se alăture sau nu iniţiativei şi a declarat: “Prefer să fiu discretă. Există într-adevăr multe discuţii în curs. Acum însă sunt în studiourile de înregistrări, lucrez la noul meu album şi mă concentrez doar asupra acestui lucru. Vom vedea apoi, pas cu pas."

Victoria Beckham, la rândul ei, nu dorit să dea un răspuns clar dar, conform unui reporter: “Victoria arată mult respect acelei perioade fantastice pe care au trăit-o împreună în trecut, însă acum se concentrează asupra familiei sale şi afacerii sale din domeniul modei.”

Cele cinci cântăreţe au apărut împreună la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, unde au cântat melodiile “Wannabe” şi “Spice Up Your Life”.

Recent a apărut un remake “feminist” al celebrei lor piese, în care femeile sunt întrebate ce “vor cel mai mult şi mai mult”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri