Sari la conținut

VIDEO. Stevie Wonder a cântat pentru Michelle Obama

Stevie Wonder a cântat pentru Michelle Obama în emisiunea ”The Tonight Show”, prezentată de Jimmy Fallon şi difuzată de NBC, modificând versurile din două melodii ale sale pentru a le dedica primei doamne a Statelor Unite ale Americii, care se pregăteşte să părăsească în curând Casa Albă, informează bbc.com citat de News.ro.

GettyImages-631196894

Foto: Gulliver/Getty Images

Michelle Obama a declarat în trecut că Stevie Wonder este cântăreţul ei preferat, iar artistul R&B a participat la emisiunea ”The Tonight Show” pentru a-i dedica două melodii – ”Isn't She Lovely” şi ”My Cherie Amour” -, pentru care a schimbat cuvintele în ”My Michelle Amour”.

De asemenea, cântăreţul a schimbat versurile melodiei ”My Cherie Amour” din ”How I wish that you were mine” (”Cât de mult îmi doresc să fi fost a mea”) în ”You'll always be first lady in our life” (”Vei fi întotdeauna prima doamnă în viaţa noastră”).

Stevie Wonder i-a spus primei doamne că o iubeşte, înainte de a începe să interpreteze ”Isn't She Lovely”, schimbând versurile, la un moment dat, în ”Michelle you are lovely” (”Michelle, eşti minunată”).

În timpul emisiunii, Michelle Obama a jucat Catchphrase alături de actorii de comedie Dave Chapelle şi Jerry Seinfeld şi i-a luat prin surprindere pe spectatorii care înregistrau mesaje de bun rămas pentru ea, întâlnindu-se cu ei în timpul filmării.

Pe aceeași temă