VIDEO. Un american și-a amenajat casa într-o pubelă

Data publicării:
casa

Pubela de numai 6 metri pătraţi a fost transformată într-o adevărată locuinţă de către Gregory Kloehn. Folosindu-se de talentul său de designer, acesta a încercat să cosmetizeze lada de gunoi astfel încât diferenţele între inedita locuinţă şi una normală să fie minime, cel puţin în materie de utilităţi şi dotări.

„Electricitate obţii legându-te cu un cablu la un magazin, ceva în genul acesta. Cât despre sistemul de apă, ai un duş, poţi să te speli, poţi să te şi bărbiereşti”, explică el.

Deși pare greu de crezut, Gregory Kloehn are la dispoziție tot ce-i trebuie pentru a se simți confortabil. Pubela este dotată cu bucătărie, toaletă, o sufragerie, care serveşte și drept dormitor, un minibar și chiar loc pentru grătar.

Locuinţa din pubelă este mai expusă riscurilor de a fi prădată decât o casă obişnuită, aşa că americanul şi-a montat un sistem de alarmă. Transformarea lăzii de gunoi într-o locuinţă l-a costat pe american aproximativ 30.000 de euro, adică echivalentul chiriei pe doi ani şi jumătate în New York.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri