Violetta, live, în Piața Constituției din București, pe 2 septembrie

Data publicării:
Violetta - Romania

 

Soy Mi Mejor Momento, Euforia, Supercreativa, En Gira sunt doar câteva dintre melodiile pe care fanii români le vor auzi în timpul concertului.

În plus, spectacolul va include o trupă de nouă dansatori foarte energici, o formaţie de cinci instrumentişti, decoruri şi lumini spectaculoase, coregrafii de mare impact, elemente tehnice impresionante şi costume uimitoare.

Actorii din Violetta au cucerit inimile audienţei tinere din România în ultimii doi ani, serialul ocupând prima poziţie în intervalul orar în care este difuzat, în rândul copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 şi 14 ani.

Aşadar, pentru V-loverii români, şansa de a-şi vedea personajele preferate live pe scenă, în timpul concertului Violetta Live, va fi cu siguranţă o experienţă unică în viaţă.

Spectacolul va avea ca protagonişti vedetele din distribuţia originală a serialului - Martina Stoessel (Violetta); Jorge Blanco (Leon); Diego Dominguez (Diego); Facundo Gambande (Maxi); Mercedes Lambre (Ludmila); Candelaria Molfese (Camila); Samuel Nascimento (Broduey) şi Albă Rico Navarro (Naty).

Biletele sunt disponibile online pe www.myticket.ro si www.eventim.ro.

Fenomenul Violetta în EMEA (Europe, Middle East and Africa):

În 15 ţări studiate din EMEA, în perioada octombrie-decembrie 2014, serialul Violetta a fost urmărit de peste 45 de milioane de persoane (10%), dintre care peste 14 milioane au fost copii (24%) şi peste 8,7 milioane au fost fete(30%)

Violetta s-a clasat pe locul #1 în preferinţele fetelor dintre serialele Disney Channel, în 8 din 14 ţări, între care România, Polonia, Ungaria, Italia, Danemarca, Olanda, Belgia şi Portugalia.

Violetta Live se află în prezent în America Latină, în cadrul turneului internaţional din 2015 şi va reveni în Europa în toamnă, cu 10 spectacole programate în Europa Centrală şi de Est, inclusiv în România, pe 2 septembrie, de la 19:30, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Între 18 August - 1 Septembrie poți participa la concursul „Digimatinal și Violetta te premiază!” și ai șansa să câștigi, zilnic, o invitație dublă la concertul Violetta Live la București!

Regulamentul concursului este disponibil aici.


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri