VIRAL. Cele mai amuzante urări de sărbători de pe internet

Data publicării:
om de zapada

"Moş Crăciun e supărat/ Că-i de criză afectat!" sau "„Moș Crăciun cu barba lungă, sărăcia ți-o alungă" sunt doar câteva dintre urările care circulă pe reţelele sociale în această perioadă. Fie că vorbim de mesaje însufleţite sau de urări haioase viralizate, acestea au devenit un nou obicei de sărbători şi pentru români.

De sărbători, românii şi-au trimis gândurile frumoase atât pe calea mai bătătorită a sms-urilor, cât şi pe canalele mai noi ale reţelelor sociale. Haz de necaz la vremuri tulburi, asta pare a fi tema cea mai abordată.

"Moş Crăciun e supărat/ Că-i de criză afectat!/ Sania-i la-nregistrat,/ Taxa auto s-a triplat!/ Renii banca i i-a luat,/ C-are rate mari de dat!/ Dar tot s-a dus la magazin/ Să ne ia cadouri, plin!"

"Moș Crăciun vine cu daruri, numai dacă stai prin baruri!"

"Fie ca sfintele sărbători de iarnă să te gasească alături de colegii tăi. În traducere liberă, nici anul ăsta nu ai liber de Crăciun!"

Dacă a ratat scrisorile trimise de cei care au fost cuminţi, Moş Crăciun a putut recupera de pe internet cererile rătăcite.

Dragă Moş Crăciun, începând de anul viitor mi-am propus să fiu o persoană modernă si să renunţ la cash. Aşa că te rog să-mi aduci în dar un card, cu fonduri nelimitate. Îţi mulţumesc şi te pup! Crăciun fericit!"

Dragă Moșule, anul acesta îmi doresc un cont gras și un corp slab. Te rog să nu le amesteci, așa cum ai făcut anul trecut. Mulțumesc!"

După Crăciun, au curs şi mesajele care îi ironizează pe pofticioşi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri