“Virtualul” Sorin Ovidiu Vântu vorbeşte la “SUPERJURNAL” despre secretul succesului: Îngheţata pe băţ şi Caracatiţa de apartament

Data publicării:
superjurnal 2

Emisiunea, prezentată de Toni Grecu, abordează ştirile săptămânii, comentate şi analizate cu mult umor. Reporterii „Superjurnalului” aduc, la rubrica “Ştiri interne”, cele mai dezbătute subiecte: românii care se bat în autobuz din cauza ţigărilor şi a mitocăniei, cum şi de unde lua şpagă Marian Vanghelie, loteria bonurilor fiscale, o farsă cu câştiguri mici.

La rubrica „Ştiri externe” din „Superjurnalul” de duminică, 26 aprilie, telespectatorii vor afla povestea unei funcţionare de bancă din Olanda, concediată fiindcă noaptea practica prostituţia şi făcea concurenţă băncii.

Sorin Ovidiu Vântu, invitat virtual al emisiunii, revine la „Superjurnal” cu noi sfaturi halucinante pentru tinerii întreprinzători. Secretul succesului lui: îngheţata pe băţ şi caracatiţa de apartament.

Duminică, de la 21.00, la Digi24, „Superjurnalul” face din orice ştire proastă o glumă bună. Toate ediţiile „Superjurnalului” pot fi vizionate acum şi pe Digi Play, serviciul de video la cerere, disponibil prin platforma online Digi Online, la care utilizatorii au acces nelimitat, oriunde şi oricând.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri