Ziua cea mare pentru fanii Depeche Mode. Trupa concertează de la ora 21.00

Data publicării:
depeche

Concertul începe la ora 21.00. Fanii îşi vor vedea idolii pe o scenă unică, ridicată încă de ieri pe Arena Naţională. Membrii trupei s-au cazat la un hotel din Capitală, însă şi în zona adiacentă scenei vor avea parte de tot confortul pe care şi-l doresc: șase cabine, o garderobă, două camere de relaxare, birouri de producţie şi o bucătărie uriaşă, de 560 de metri pătraţi.

„Dave Gahan a cerut în mod deosebit să fie înconjurat de doamne şi domnişoare. În sensul că agentul de pază este o doamnă. Maseuza trebuie să fie o doamnă. Asistenta de producţie, cea care-l va urmări peste tot, tot o doamnă”, a explicat Laura Coroianu, directorul general al companiei organizatoare.

În drum spre Arena Naţională, siguranţa fanilor va fi asigurată de peste 300 de jandarmi care vor patrula în zonă. Accesul spectatorilor se va face începând cu ora 17.00, iar primii sosiţi îşi vor putea lăsa, contra cost, maşinile într-unul dintre cele 1.250 de locuri din parcarea supraetajată a stadionului. Este pentru a doua oară când trupa Depeche Mode vine la Bucureşti, după concertul din 2006.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri