Actorul care va interpreta rolul lui James Bond în următorul film

Data actualizării: Data publicării:
shutterstock_131052221
Foto: Shutterstock

Discuțiile privind viitorul actor care îi va da viață legendarului spion James Bond par să fi luat sfârșit, scrie duminică flickeringmyth.com, după ce cotidianul britanic The Mirror a relatat că producătoarea Barbara Broccoli l-a convins pe Daniel Craig să semneze pentru un nou film al francizei.

shutterstock_131052221
Foto: Shutterstock

Craig a făcut să planeze serioase îndoieli privind viitorul său în rolul super spionului, când a spus că mai degrabă și-ar tăia venele decât să se întoarcă pentru un nou film al seriei, declanșând numeroase speculații privind succesorul său în acest rol.

Poziția lui a devenit însă mai flexibilă după aceea și, deși s-a scris de mai multe ori că a refuzat sume astronomice pentru a accepta un nou film Bond, s-a spus că starul ar fi fost mereu alegerea numărul unu a producătorilor pentru a continua în acest rol, notează flickeringmyth.com citat de Agerpres.

Mirror mai scrie și că Broccoli este "decisă" să o convingă pe Adele să interpreteze tema muzicală și pentru Bond 25, după ce coloana sonoră a Skyfall a fost răsplătită cu premii Brit, Grammy și Globul de Aur.

"Craig și Adele sunt împreună o echipă câștigătoare, sunt cei care aduc bani", a declarat sursa The Mirror. "A durat ceva timp, dar Daniel s-a răzgândit și există un consens puternic în birourile celor care se ocupă de Bond că Daniel Craig este din nou 007. În ceea ce o privește pe Adele, nu se știe ce crede ea în acest moment, dar i-a plăcut să fie implicată în proiectul Bond, așa că semnele sunt pozitive", a mai declarat sursa citată.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri