Sari la conținut

Avanpremieră exclusivă pentru ascultătorii ProFM

Au ascultat ProFM şi au primit şansa de a vedea în avanpremieră cel mai aşteptat film al acestei luni. Vorbim despre o sută de ascultători fideli cărora ProFM le-a rezervat o sală întreagă pentru o vizionare exclusiva a filmului „Fifty Shades Darker”. Iar suprizele ProFM pentru ascultătorii săi nu se opresc aici. Urmează un concurs al cărui mare premiu este o vacanţă de şapte zile, pentru două persoane, în Dubai.

Sala în care Pro FM a proiectat în avanpremieră filmul „Fifty Shades Darker” a fost plină ochi. Oamenii au profitat de concursul organizat de matinalii ProFM pentru a obtine un bilet la spectacolul dedicat ascultătorilor postului de radio.

Câștigătoare: „Nu mă aşteptam. Am rămas suprinsă când am fost sunată.”

Câștigător: „Îi ascult în fiecare dimineaţă pe Greeg și Onuc pentru că îs foarte dragi. Și am auzit de concurs și am zis hai să trimit. Se pare că a fost unul din mesajele câştigătoare.”

Iar suprizele marca Pro FM continuă. Mai ales că în curând vine Ziua Îndrăgostiţilor.

-Este o vacanţă în Dubai pentru doi ascultători norocoşi, 7 zile, pe banii noştri. Să faci o declarație de dragoste, să-ţi exprimi sentimentele pentru jumătatea ta. Transport plus cazare şi bani de cheltuaială, bani de mall.”

Marele câştigător va fi anunţat de matinalii PROFM pe 14 februarie.