Avanpremieră exclusivă pentru ascultătorii ProFM

Data actualizării: Data publicării:
fifty2

Au ascultat ProFM şi au primit şansa de a vedea în avanpremieră cel mai aşteptat film al acestei luni. Vorbim despre o sută de ascultători fideli cărora ProFM le-a rezervat o sală întreagă pentru o vizionare exclusiva a filmului „Fifty Shades Darker”. Iar suprizele ProFM pentru ascultătorii săi nu se opresc aici. Urmează un concurs al cărui mare premiu este o vacanţă de şapte zile, pentru două persoane, în Dubai.

Sala în care Pro FM a proiectat în avanpremieră filmul „Fifty Shades Darker” a fost plină ochi. Oamenii au profitat de concursul organizat de matinalii ProFM pentru a obtine un bilet la spectacolul dedicat ascultătorilor postului de radio.

Câștigătoare: „Nu mă aşteptam. Am rămas suprinsă când am fost sunată.”

Câștigător: „Îi ascult în fiecare dimineaţă pe Greeg și Onuc pentru că îs foarte dragi. Și am auzit de concurs și am zis hai să trimit. Se pare că a fost unul din mesajele câştigătoare.”

Iar suprizele marca Pro FM continuă. Mai ales că în curând vine Ziua Îndrăgostiţilor.

-Este o vacanţă în Dubai pentru doi ascultători norocoşi, 7 zile, pe banii noştri. Să faci o declarație de dragoste, să-ţi exprimi sentimentele pentru jumătatea ta. Transport plus cazare şi bani de cheltuaială, bani de mall.”

Marele câştigător va fi anunţat de matinalii PROFM pe 14 februarie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri