Sari la conținut

Aventură amoroasă recunoscută pe platourile de filmare de la „Star Wars"

Actrița Carrie Fisher asigură că a avut o relație "intensă" cu Harrison Ford în timpul filmărilor la 'Star Wars', relatează EFE.

Grab Cut Insert Cut F:PHOTOMediaFactory ActionsRequests DropBox44631#HanSoloEverettHTRA181_VV109_H.JPG

"Eram Han (Solo) și Leia în timpul săptămânii și Carrie și Harrison în weekend", a declarat Fisher într-un interviu publicat de revista People și citat de Agerpres. Potrivit mărturiilor actriței, relația sa cu Ford a durat trei luni și a avut loc în 1976, în timp ce lucrau la 'Star Wars: A New Hope (1977)', primul film din populara saga creată de George Lucas.

În acea vreme Carrie Fisher avea 19 ani, iar Ford avea 33, era căsătorit și tată a doi copii.

Carrie Fisher va publica pe 22 noiembrie 'The Princess Diarist', o carte de memorii care prezintă diferite curiozități și secrete din timpul filmărilor la 'Star Wars'. "M-am uitat la Harrison. La fața lui de erou, cu șuvițe de păr care îi cădeau rebele pe frunte" și nu i-am putut rezista, scrie Fisher în cartea sa.

Fisher și Ford au jucat împreună în trilogia originală 'Star Wars', alcătuită din filmele 'A New Hope', 'The Empire Strikes Back' (1980) și 'Return of the Jedi' (1983).

Cei doi actori și-au reluat celebrele personaje, prințesa Leia și Han Solo, după mai mult de 30 de ani cu prilejul lansării lungmetrajului 'Star Wars: The Force Awakens', în 2015.