Bărbat înjunghiat în gât pe platourile de filmare ale producției „The Witches”, cu Anne Hathaway

Data actualizării: Data publicării:
Anne Hathaway
Foto: Guliver/GettyImages

Un bărbat a fost spitalizat de urgență după ce a fost înjunghiat în gât pe platourile unde este filmat un lungmetraj cu Anne Hathaway, din Hertfordshire, Marea Britanie, potrivit skynews.com, citat de MEDIAFAX.

Reprezentanții producătorului filmului, Warner Bros. Studios, au declarat pentru publicația locală Watford Observer că a fost vorba despre un „incident izolat între colegi de muncă”, pe care poliția îl investighează în prezent.

Un purtător de cuvânt al poliției din Hertfordshire a declarat că a fost făcut un apel telefonic de la studiourile Leavesden, unde, în trecut, a fost filmată seria „Harry Potter”, miercuri după amiază.

Un bărbat cu o rană la gât a fost dus la spital, iar un altul, în vârstă de 54 de ani, a fost arestat, sub suspiciunea de vătămare corporală. În prezent, acesta este reținut.

Purtătorul de cuvânt al poliției a mai spus că se crede că cei doi bărbați se cunoșteau și că se anchetează circumstanțele incidentului.

Potrivit publicației britanice The Mirror, incidentul a avut loc pe platourile unde este filmat lungmetrajul „The Witches”, de Robert Zemeckis, cu Anne Hathaway și Chris Rock, programat pentru lansare în octombrie 2020.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri