Bridget Jones revine pe marile ecrane

Data publicării:
"Bridget Jones Baby" New York Premiere
NEW YORK, NY - SEPTEMBER 12: Renee Zellweger attends the "Bridget Jones Baby" New York Premiere at Paris Theater on September 12, 2016 in New York City. (Photo by Jamie McCarthy/Getty Images)

Renée Zellweger revine pe marile ecrane în rolul care a consacrat-o acum 15 ani - Brigdet Jones. Actrița declara într-un interviu că se simte cel mai bine atunci când trebuie să joace personaje comice puse în situații jenante. După eșecul „Bridget Jones: The Edge of Reason” din 2004, rămâne de văzut dacă eroina celibatarelor între două vârste își va regăsi publicul sau se va prăbuși la box office.

„Bridget Jones's Baby” este cel mai riscant pariu al mult așteptatului sequel la succesul de casă din 2001: faptul că genul de aventuri comice pe care le provoacă Bridget ar putea să fie prea tinerești pentru un trio principal format din actori vizibil îmbătrâniți.

 Bridget Jones la vârsta de 43 de ani este identică cu Bridget Jones la 32. Intriga din „Bridget Jones's Baby” este usor de dedus din titlu și i se adaugă un trop clasic al genului: nu se știe cine este tatăl.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Aici intervine fostul iubit Darcy: Colin Firth își reia rolul de englez rigid din primele două filme. Al doilea pretendent este un american de succes, prea bun ca să fie adevărat, jucat de Patrick Dempsey.

Acestea fiind premisele, derularea evenimentelor este de-acum previzibilă: de la rivalitate la alianță, britanicul și yankeul își vor uni forțele pentru binele mamei și copilului. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri