Sari la conținut

Ce spune bărbatul acuzat că ar fi furat trofeul Oscar al actriţei Frances McDormand

Terry Bryant, bărbatul care a luat trofeul Oscar al actriţei Frances McDormand la petrecerea oficială de după gala de duminică seară, neagă că l-ar fi furat, scrie BBC citat de News.ro.

oscar

Foto: Twitter

El s-a filmat ţinând trofeul şi susţinând că îi aparţine şi a publicat imaginile pe contul său de Facebook înainte de a fi arestat.

Avocatul lui Bryant a declarat: „Este o diferenţă între a ţine un Oscar şi lucrurile de care este el acuzat, din acest motiv ne vom prezenta în instanţă”.

Bryant a fost reţinut, duminică noapte, de poliţie, eliberat, iar miercuri a participat la o audiere. O altă înfăţişare în faţa judecătorului va avea loc pe 28 martie.

Poliţia a precizat că Bryant deţinea un bilet pentru petrecerea Governors Ball, iar dacă va fi găsit vinovat de furt ar putea primi o pedeapsă cu până la trei ani de închisoare.

Actriţa Frances McDormand şi-a reprimit în aceeaşi seară Oscarul câştigat pentru rolul principal din „Three Billboards outside Ebbing, Missouri”, al doilea după trofeul obţinut în urmă cu 21 de ani, pentru „Fargo”.