Sari la conținut

Ce spune bărbatul acuzat că ar fi furat trofeul Oscar al actriţei Frances McDormand

Terry Bryant, bărbatul care a luat trofeul Oscar al actriţei Frances McDormand la petrecerea oficială de după gala de duminică seară, neagă că l-ar fi furat, scrie BBC citat de News.ro.

oscar

Foto: Twitter

El s-a filmat ţinând trofeul şi susţinând că îi aparţine şi a publicat imaginile pe contul său de Facebook înainte de a fi arestat.

Avocatul lui Bryant a declarat: „Este o diferenţă între a ţine un Oscar şi lucrurile de care este el acuzat, din acest motiv ne vom prezenta în instanţă”.

Bryant a fost reţinut, duminică noapte, de poliţie, eliberat, iar miercuri a participat la o audiere. O altă înfăţişare în faţa judecătorului va avea loc pe 28 martie.

Poliţia a precizat că Bryant deţinea un bilet pentru petrecerea Governors Ball, iar dacă va fi găsit vinovat de furt ar putea primi o pedeapsă cu până la trei ani de închisoare.

Actriţa Frances McDormand şi-a reprimit în aceeaşi seară Oscarul câştigat pentru rolul principal din „Three Billboards outside Ebbing, Missouri”, al doilea după trofeul obţinut în urmă cu 21 de ani, pentru „Fargo”.

Pe aceeași temă