Cifre record. Serialul The Crown, urmărit de peste 73 de milioane de conturi din întreaga lume, pe Netflix

Data publicării:
For Your Consideration Event For Netflix's "The Crown" - Inside
FOTO: Guliver/ Getty Images

Serialul The Crown, care urmărește rivalitățile politice și viața amoroasă a reginei Elisabeta a II-a, a fost urmărit, de la lansare și până în prezent, de peste 73 de milioane de conturi din întreaga lume, pe Netflix. Este prima dată când platforma de streaming online publică astfel de cifre, scrie BBC.

Al treilea sezon, în care rolul reginei este interpretat de actrița Olivia Colman, a fost urmărit de 21 de milioane de conturi, în primele patru săptămână de la lansare,  cu 40% mai mult decât numărul înregistrat pentru al doilea sezon, pe parcursul unei luni.

Ted Sarandos, ofițerul de operațiuni al Netflix, a declarat că cifrele au demonstrat că popularitatea serialului a crescut cu fiecare sezon difuzat. „73 de milioane de conturi din întreaga lume au făcut din „The Crown”, un adevărat fenomen global, parte din spiritul epocii”, a declarat COO-ul Netflix.

Marți, Netflix a anunțat că nou serial fantasy „The Witcher” a fost urmărit de peste 76 de milioane de conturi, în prima lună de la lansare, fiind urmat de al doilea sezon al thrillerul "You", urmărit de 54 de milioane de utilizatori. 

''The Crown'' a câştigat Globul de Aur pentru cel mai bun serial dramatic în 2017, la cea de-a 74-a ediţie a premiilor decernate de Asociaţia Presei Străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association - HFPA).

Editor: I. I. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri